Definitive Guide Yangın Kapısı Fiyatları için

Wiki Article

Sandık üzerindeki fitil yuvasına yaraşır mürtefi kaliteli ısıyla genleabat yangın fitili kullanılmaktadır.

Bina çıkışlarında kullanılan kapılar fiillevi haysiyetiyle farklı malzemelerden üretildiği karınin ısıya dayanıklı bileğildir. Bu nedenle afet esnasında kullanılamaz ve insanoğlu deruneride mahsur kalabilir.

Yangına dayanıklı malzemelerden strüktürlmalıdır. çoğunlukla mühür veya ilenmeşap malzemeler kullanılır. Kapının lafınlığı en azca 4 cm olmalıdır.

Dairesel tasarım, göl ayağı izini en aza indirirken mübarek amudi harekete icazet verir ve bu da onu hem hane hem bile ticari binalar dâhilin teamül bir seçim haline getirir.

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Kapıları kaba benibeşer topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı veya dinlenme yaptığı makro binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği ıztırari olarak kullanılmalıdır.

Montaj ve Bakım: Yangın kapılarının sağlıklı şekilde monte edilmesi ve muntazam olarak bakımının gestaltlması önemlidir.

Etiket ve sertifikalar: Yangın kapısı seçer, bapnın mütenasip standartlara ve yönetmeliklere şayan olup olmadığını yakalamak muhtevain etiket ve sertifikalar denetçi edilmelidir.

Yangın kapıları, sıcaklığa dayanıklı ve yangına dayanıklı malzemelerden strüktürlır. Bu malzemelerin semtı esna, yangın bapları çoklukla özel şümul ve kapı menteşeleri kabilinden diğer yangın esirgeme özelliklerine sahiptir.

Yangına dayanıklı baplar özel paneller ve aksesuarlar kullanılarak üretilir. şiddetli sıcaklığa ve yangına dayanıklı olan bu panellerin kapı sinelerine yerleştirilmesi ile bu baplar avlu kurtarmaktadır.

Yangın çabucak insanoğluın emin bir şekilde tahliye edilmesi ciğerin yangın kapısı son rütbe eleştiri bir öneme sahiptir.

Fakat zirdaki kriterlerin hepsine aynı anda mevla olan bu tip binalarda vahit yangın çıkışı ve yangın merdiveni mimarilması zorunlu olarak onaylama edilmektedir.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir mütehassıs ekibimiz marifetiyle üretimini yaptığımız Yangın Baplarının muvaffakiyetsı ile gayrı Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından şiddetli kalite, peklik, %100 projeye intibak ve şayan bedel politikamız ile ayrışmaktayız.

Yangın Bapsı Ne Açılır? Yangın Kapısı kullanıldığı binada yaşanmış olan yangın yahut Yangın kapısı istanbul acil bir durumda insanların belli belirsiz bir itmesi ile dâhilen dışarıya essah açılmaktadır.

Yangın kapıları robot sistemli çağcıl boya tesisimizde elektrostatik türap boya ile kaplanmaktadır. ölçünlü nitelik RAL 9002 olmakla beraber istenen bütün RAL renkleri uygulanabilmektedir. Sandık ve kanatlara ayrı nitelik uygulaması bünyelabileceği kabil yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine de farklı renk uygulaması mümkündür.

Report this wiki page